هدفگذاری کمیته امداد ایجاد 19 هزار فرصت شغلی در سال 1401
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ جلیل تراهی، مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان در نشست تخصصی تبیین راهبردهای اشتغال ۱۴۰۱ با اصحاب رسانه اظهار داشت: یکی از رویکردها و راهبردهای اساسی کمیته امداد همواره خروج تدریجی خانوارهای تحت حمایت در قالب ایجاد طرح های اشتغالزایی و خودکفایی از این نهاد حمایتی است که سال گذشته ۲ هزار و ۱۰۰ خانوار جامعه هدف از طریق ایجاد درآمد پایدار و اشتغال از چرخه حمایتی خارج شدند.
تراهی افزود: امسال هم پیش بینی ما بر این است که بیش از پنج هزار خانوار در قالب ۱۹هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی از طریق ایجاد درآمد مناسب و اشتغال پایدار از چرخه حمایتی کمیته امداد هرمزگان خارج شوند.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان بیان داشت: براساس آخرین دستورالعمل های ابلاغی انجام شده بدنبال این هستیم که خانواده های تحت حمایت، ایجاد درآمد پایدار و عزتمندانه ای داشته باشند و ادامه تحت پوشش و حمایت امداد ملزم به این هست که به طور حتم بایستی در چرخه های تولید و ایجاد اشتغال حضور پیدا کنند.

تراهی یادآورشد: یعنی اگر خانواده ای بیش از پنج سال تحت پوشش کمیته امداد است و ظرفیتی برای اشتغال دارد، از طریق حوزه مددکاری امداد به عنوان مستعد اشتغال شناسایی شده و چنانچه از ایجاد اشتغال استنکاف کند ادامه حمایت از این خانواده برای ما مقدور نباشد.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد متولی و مجری اشتغال است، ۲ کلان پروژه هدایت شغلی و راهبری شغلی را دنبال می کند که در بحث هدایت شغلی سال گذشته بیش از پنج هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی از این بستر تقدیم خانواده های تحت حمایت استان شد و در بحث راهبری شغلی نیز ۸۰ راهبر با این مجموعه ارتباط دارند که تاکنون تعدادی از آن ها بیش از ۳۰۰ نفر از مددجویان را هدایت گری کرده اند و برای تسهیل گری و ایجاد درآمد مددجو در بخش های مختلف را بر عهده دارند.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان ادامه داد: براساس ابلاغ تبصره ۱۶ قانون بودجه به لحاظ سرانه اعتباری در بخش مشاغل خرد یک میلیارد ریال به مددجویان پرداخت می شود و باتوجه به تورمی که ایجااد شده مجموعه امداد بدنبال این است که این سقف را تا ۲ میلیارد ریال افزایش دهد.
تراهی با اشاره به اینکه در بخش کارفرمایی نیز تا سقف ۲۰ میلیارد ریال به عنوان سرمایه در گردش به متقاضیان قابل پرداخت است، اضافه کرد: مدت بازپرداخت تسهیلات هفت سال و با کامزد چهار درصد است که براساس بررسی هایی که انجام شده در بخش های مختلف کسب و کارهای خرد شرایط مناسبی را برای ایجاد اشتغال پایدار بوجود آورده است.
انتهای پیام