چرا باید پرداخت زکات را جدی بگیریم؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ آیت الله محمد عبادی زاده در حاشیه برگزاری شورای زکات استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: زکات از واجبات فراموش شده است و ما نتوانستهایم آن طور که خداوند متعال فرمودهاند برای کاهش فاصله طبقاتی از این فریضه الهی بهر ببریم و از ظرفیت بالای زکات برای کاهش فقر و شکاف اقتصادی در جامعه استفاده کنیم.
وی با تقدیر از تلاشهای اعضای شورای زکات و استاندار هرمزگان اظهار داشت: استاندار هرمزگان خوشبختانه در مسائل دینی دغدغه مند هستند و همواره تلاش دارند در این حوزه کمک کنند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه زکات یک امر حاکمیتی است افزود: با توجه به حاکمیتی بودن مسأله زکات بایستی همه ظرفیتها را پای کار بیاوریم تا در این خصوص شاهد افزایش چشمگیرتری در میزان جمعآوری زکات باشیم.
امام جمعه بندرعباس تمرکز بر دریافت زکات از تولید خرما و پرورش شتر را با توجه به ظرفیت هرمزگان الزامی دانست و گفت: هرمزگان در حوزه پرورش و نگهداری شتر در بین سه استان برتر قرار دارد و در حوزه خرما نیز سرآمد است که به هر دوی این موارد زکات تعلق می گیرد.
وی بر لزوم فرهنگسازی پرداخت زکات تاکید و تصریح کرد: در حوزه فرهنگسازی در مسئله زکات با مشکل مواجه هستیم و نتوانستهایم از ظرفیتهای استان برای کاهش فقر و کاهش فاصله اجتماعی استفاده کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه برادران اهل سنت مسئله زکات را نظاممند دنبال میکنند گفت: زکات در هر منطقه ای که پرداخت می شود، بایستی با مدیریت مناسب به دست نیازمندان همان منطقه برسد و خرج شود، اگر فقر با پرداخت زکات کاهش یابد، اعتماد مردم به حاکمیت بیشتر میشود و آسیب های اجتماعی و فسادهای جامعه نیز کاهش می یابد.
وی در پایان با اشاره به رشد 25 درصدی جمع اوری زکات در 7 ماهه سال جاری به نسبت سال گذشته، تاکید کرد: عدد و رقم ها در حوزه زکات نسبت به سالیان گذشته رشد داشته، اما کافی نیست و باید بیش از این ها ارتقا یابد.
امام جمعه بندرعباس گفت: در شهرستان های استان از جمله حاجی آباد کارهای خوبی صورت گرفته و زکات خوبی در حوزه خرما جمع آوری شده و در رودان و میناب و شهرستانهای غربی نیز شاهد اقدامات خوبی هستیم.
وی تاکید کرد: حدود ۸۰ درصد درآمد حاصل از زکات برای رفع نیازهای محرومین از جمله تامین جهیزیه، معاش و مسکن نیازمندان مصرف می شود و 20 درصد نیز در کارهای عام المنفعه هزینه می گردد.
انتهای پیام